top of page

Bediening op afstand en automatisering

Maakt het verschil tussen zelfstandig en hulpbehoevend zijn.

Mogelijkheden

Onze slimme apparaten kunnen op vele verschillende manieren bestuurd worden maar vooral ook vanaf overal. Zo kan je gewoon nog gebruik maken van je huidige schakelaren maar kan je ook gebruik maken van je smartphone of tablet. Ook het gebruik van afstandbedieningen is ideaal, zo kan je vanaf de bank alles besturen.

Schermafbeelding 2022-11-16 om 11.14.21.png

Mogelijkheden bespreken voor jou thuis?

Klik hier en neem contact op voor jouw gratis adviesgesprek

Weinig inspanning

Bediening op afstand is ideaal, het brengt gemak maar helpt ook goed wanneer je mobiliteit lager is.

Zelfredzaamheid

Verhoog je zelfredzaamheid met domotica.

Schermafbeelding 2022-11-17 om 10.00.04.png

Alle apparaten kunnen op afstand bediend maar ook geautomatiseerd worden. Van verlichting tot gordijnen tot thermostaat.

WAT KAN ER SLIM

Verlichting

Slimme verlichting bied veel mogelijkheden. Zo is dit in grote mate te automatiseren waardoor het zelf bedienen niet meer nodig is. Wanneer je toch zelf moet bedienen is er de mogelijkheid om dit via verschillende schakelaren te besturen die gelegen zijn op de plek waar het jou het best uit komt. Bijvoorbeeld een schakelaar op de bank waardoor je niet meer op hoeft te staan.

Gordijnen/ zonwering

Automatische gordijnen zijn ideaal en kunnen ook automatisch open en dicht gaan zodat er geen omkijken naar is. Heb je al elektrische zonwering? Deze kan gemakkelijk slim gemaakt worden waardoor deze ook op afstand bestuurd kunnen worden. Elektrische zonwering installeren kan ook door een van onze partners, deze kunnen wij vervolgens slim maken.

Robotstofzuiger

Stofzuigen is een tijdrovend maar voor velen ook vermoeiend taak. Met een robotstofzuiger hoeft hier niet meer over nagedacht te worden. Deze begint automatisch op momenten wanneer het je uit komt. In de nacht of wanneer je weg bent bijvoorbeeld.

Thermostaat

Onze slimme thermostaten veranderen automatisch de temperatuur zodat je hier geen omkijken meer naar hebt maar ook zuiniger bent. Zit je op de bank en het is een beetje fris? Dit kan gemakkelijk op afstand bediend worden. Of als je weet dat je zo thuis komt kan weg van huis de temperatuur vast verhoogd worden.

Videodeurbel

Met een videodeurbel kan je op afstand zien wie er voor de deur staat en hier kan ook mee gecommuniceerd worden. Zo hoef je niet onnodig naar de deur te lopen. Daarnaast is het ook ideaal voor wanneer je weg bent van huis.

Toegang

Geef mensen vanaf afstand toegang tot je huis. Zo kunnen bijvoorbeeld zorgemedewerkers of mantelzorgers gemakkelijk binnen gelaten worden. Dit kan met elektrische sloten maar ook met een sleutelkastje.

Verlichting 's nachts

Moeite 's nachts met navigeren door het huis wanneer je bijvoorbeeld naar het toilet moet? Automatische verlichting geeft jou de kans om dit veilig te doen. Zo gaan er automatisch laag gedimde lampen aan zodat de route richting de badkamer goed verlicht is.

Beveiliging

Domotica neemt ook voordelen met zich mee als het gaat om het beveiligen van je huis. Zo zijn er slimme alarmsystemen mogelijk in combinatie met camera's zodat je zeker weet dat er thuis niks gebeurt. Ook neemt de automatische verlichting en gordijnen met zich mee dat de illusie gewekt kan worden dat er iemand thuis wanneer je weg bent.

Medicijndispenser

Een automatische medicijndispenser kan voor meerdere weken gevuld worden waardoor je altijd op het juiste moment een herinnering krijgt om je medicijnen te nemen. Hierbij wordt ook meteen de juiste hoeveelheid vrijgegeven.

Stekker

Ook wel eens moeite met het verwijderen van stekkers uit het stopcontact? Met een simpele aanpassing op het stopcontact kan dit zeer gemakkelijk gebeuren.

Contact
Contact kopie.png

Tel (Voor Bellen, WhatsApp of SMS):
06 83 49 11 85

Email: contact@curralsmarthomes.nl

Neem contact op met ons voor een gratis adviesgesprek
 

Of vul het onderstaande formulier in

Bedankt voor de inzending!

bottom of page