top of page

Voor mantelzorgers

10% van mantelzorgers is overbelast, domotica bied vele mogelijkheden om jouw druk te verlagen

Mogelijkheden

Met verschillende technieken kan jij als mantelzorger meer rust krijgen. Zo bied domotica meer zelfstandigheid aan ouderen waardoor uw taken minder zullen worden. Daarnaast kan er met sensoren een afwijking in het patroon geconstateerd worden waardoor jij een melding krijgt. Geeft meer zekerheid voor jou dat het goed gaat met jouw zorgebehoevende.

Schermafbeelding 2022-11-16 om 11.14.21.png

Klik hier en neem contact op voor jouw gratis adviesgesprek

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN VOOR JOUW SITUATIE?

Zelfstandigheid

Domotica bied ouderen de mogelijkheid om in hogere mate zelfstandig te zijn. Dit neemt voor jou als mantelzorger veel lasten weg.

Monitoren

Met onze slimme oplossingen bieden we de kans voor jou om meer inzicht te krijgen op de situatie wanneer je er niet bent. Zorgt voor duidelijkheid en rust.

Vele handelingen waar fysieke inspanning voor nodig is kan geautomatiseerd worden of op afstand bediend worden. Klik hier om meer te weten te komen over de mogelijkheden

Hoe zelfstandig?

Contact

MONITOREN

Doormiddel van slimme sensoren door het huis kunnen bewegingen geregistreerd worden. Op deze manier kunnen ongewone gebeurtenissen vastgesteld worden. Zo kan jij als mantelzorger bijvoorbeeld een bericht krijgen wanneer er mogelijk een val is of wanneer de zorgbehoevende het huis op een apart tijdstip verlaat.

Schermafbeelding 2022-11-16 om 11.14.21.png

Tel (Voor Bellen, WhatsApp of SMS):
06 83 49 11 85

Email: contact@curralsmarthomes.nl

Neem contact op met ons voor een gratis adviesgesprek
 

Contact.png

Of vul het onderstaande formulier in

Bedankt voor de inzending!

bottom of page